Skip to content

Horses & Co breidt uit

Op 12 april heeft Horses & Co haar eerste franchisenemer kunnen verwelkomen. Vanaf 1 mei zullen Ron en Cindy een zorgboerderij in IJsselstein gaan exploiteren.

Horses & Co is een zorgboerderij waar kinderen en jongeren tussen de 4 en 23 jaar terecht kunnen voor paarden coaching, dagbesteding, naschoolse kinderdagbesteding en huiswerkondersteuning. Met vestigingen in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Heerjansdam wordt er op verschillende locaties gerichte zorg aangeboden. Vanaf nu ook in IJsselstein. Op een mooie plek in de natuur met de aanwezigheid van paarden, eenden, ezels en katten kunnen kinderen en jongeren terecht om gebruik te maken van de aangeboden diensten.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.