Skip to content

Status Pro

Franchiseformule van de week!

Franchisegevers

Om je bedrijf succesvol te laten groeien, is het van belang dat het fundament staat: documenten moeten beschreven zijn en over de spelregels mag geen onduidelijkheid bestaan. Wil je op langere termijn succesvol blijven? Dan is het zaak om continu voldoende waarde toe te voegen.

Franchisenemers

Wil je ondernemen en ondersteunt worden door een franchiseformule? Wij helpen je tijdens de zoektocht naar de juiste formule. Daarbij onderzoeken we onder meer of een franchisegever alle documenten en de structuur op orde heeft en of het verdienmodel helder toegelicht is.

Hoe zet ik zelf een franchiseformule op?

Wij bieden uitgebreide ondersteuning aan zowel franchisegevers als franchisenemers gedurende het gehele traject van de ontwikkeling van een franchiseconcept tot aan verdere groei. Met meer dan 25 jaar ervaring in diverse sectoren, waaronder retail, voedingsindustrie, non-food, zorg en dienstverlening, zijn wij de ideale gesprekspartner.

Tijdens de Nationale Franchisebeurs heeft Bart van der Schoot, eigenaar van de Franchise Adviseur, een seminar gepresenteerd met als onderwerp “Hoe start ik mijn eigen franchiseformule?”. In slechts 30 minuten biedt hij je een kijkje in de wereld van franchising.

Mocht je na het zien van deze seminar nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 085-4011699

De hoogste tijd om samen, nieuwe ambities te ontdekken.

Deze franchisegevers gingen je voor.

Logo Pearle
Pearle
Al 7 jaar is Bart de voorzitter van het bestuur van de franchisevereniging, hij verstaat zijn vak en komt op voor onze belangen zonder de belangen van de formule uit het oog te verliezen. We vertrouwen op zijn kennis en ervaringen en vinden in de Franchiseadviseur een belangrijke partner om onze professionalisering als gesprekspartner aan tafel bij franchisegever vorm te geven. Bestuur Pearle Franchisevereniging
Lees meer
Logo Vier Seizoenen Buiten
Vier Seizoenen Buiten
Bart heeft ons bijgestaan met het bouwen van onze formule en met de aansluiting van onze eerste franchisenemer. Nu willen we meer, klaar om de markt van hoveniers te bereiken en ons concept verder uit te rollen. De adviesrol van De Franchiseadviseur past ons goed om deze doelen te bereiken. Marco en Maurice (eigenaren)
Lees meer
Logo Vegan Heroes
Vegan Heroes
Bart van der Schoot heeft ons bijgestaan bij het bouwen van het fundament van onze formule, fase I zoals hij dat noemt. Voor de verdere uitrol van fase II (het groeien van de formule) hebben we de Franchiseadviseur opnieuw benaderd om ons hierin bij te staan. Met dit proces zijn we net gestart en zien dit met vertrouwen tegenmoet. Haico Klerks (Financieel directeur)
Lees meer
Logo Racesquare F1
Racesquare
Vanwege de vele aanvragen hebben wij in samenwerking met De Franchiseadviseur de mogelijkheden onderzocht voor verdere groei met franchise. We zitten nu midden in dit leerzame proces en zien veel mogelijkheden voor verdere groei voor ons. De begeleiding bij gesprekken en de franchisekennis helpt ons bij het nemen van de juiste beslissingen. Arno Grooteman (algemeen directeur)
Lees meer
Logo GewoonGers
GewoonGers
Vanwege de grote successen van ons bedrijf hebben we gemeend de processen beter vast te leggen. Hieruit is een eerste nieuwe locatie ontstaan in de Amsterdam Arena naast de bestaande locatie in Rotterdam. Franchise behoort tot de opties en deze zijn we verder aan het onderzoeken samen met de Franchiseadviseur. Robin van Houwelingen (Technisch Directeur)
Lees meer
Logo Bodytec Studio
Bodytec Studio
Bart heeft ons franchisemodel goed vastgelegd en hiermee de basis gelegd voor verdere groei van ons bedrijf. We hebben nu 6 vestigingen en gaan onze EMS technieken verder beschikbaar stellen aan nieuwe franchisenemers. Pascale de Goeij (eigenaresse)
Lees meer
Logo ASK 2023 III
AS Kwadraat
We zitten midden in het ontwikkelproces van de franchise voor onze organisatie. De begeleiding en kennis die Franchiseadviseur hiervoor inzet helpt ons enorm onze groeistrategie beter vorm te geven. Javier Saez Perez (algemeen directeur)
Lees meer
Curves
Wij kunnen De FranchiseAdviseur aanraden, zelfs bij een bewezen en doorontwikkelde franchiseformule, om de puntjes op de ā€˜iā€™ te zetten en de onderlinge samenwerking naar een professioneler niveau te brengen.
Lees meer
franchiser

Een goede franchiseorganisatie is complexer dan het principe.

Franchisen is een geliefd en krachtig principe. Een formule van geven en nemen, van aanhaken en toch kiezen voor zelfstandigheid. Het is een blijvend en sterk groeiend model.

Maar een goede franchiseorganisatie is complexer dan het principe, want alles draait om gemeenschappelijk belang en focus.

Ontdek De Franchise Adviseur

Wendbaar, gefocust, sensitief en vol vertrouwen: dat typeert De FranchiseAdviseur.

Een stevig fundament vraagt om objectieve expertise.

Zo doen wij dat.

1

Analyseren

We kijken samen welke documenten er aanwezig zijn en welke strategische keuzes gemaakt zouden moeten worden.

2

Strategie bepalen

Als de strategische keuze een franchise wordt, bouwen we samen het fundament voor het groeimodel.

3

Borgen

We leggen de spelregels vast in documenten, zoals het franchisehandboek, en stellen waterdichte franchisecontracten op. Ook richten we de juiste overlegstructuur in.

4

Uitrollen

Bij de verdere introductie in de markt denken we mee over marketing en begeleiden we je bij de werving en selectie van franchisenemers.

5

Continueren

Achteroverleunen is geen optie. We blijven in nauw contact met de operationele uitrol en we beantwoorden alle vragen die hierbij ontstaan.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.