Skip to content

GewoonGers

GewoonGers is ontstaan in 2016 en opgericht door Ton Vergunst. In 2015 koopt Ton, eigenaar van ESD Systeemwanden, een huis in Rotterdam Katendrecht. Voor dit industriële pand zoekt hij een glazen pui met een vintage feeling. Als hij niet vindt wat hij zoekt, besluit hij samen met zijn team het product zelf te ontwikkelen. Eind november 2015 zijn de eerste schetsen klaar en in april 2016 is het prachtige merk GewoonGers geboren. GewoonGers is een jong merk, maar gaat samen met de jarenlange kennis en kunde van ESD Systeemwanden. GewoonGers biedt jou prachtig maatwerk. De specialisten voorzien je van begeleiding en advies, en werken tot op de millimeter precies. In andere woorden: GewoonGers is dé partner om op te bouwen.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.