Ga naar hoofdinhoud

Formule Friday: vegan franchise in de horeca

Een succesvol bedrijf laten groeien via franchise. Hoe gaat dat in zijn werk? Op Formule Friday brengen wij een franchiseformule onder de aandacht. Deze week franchisegever Vegan Heroes BV. In deze blog lees je hun verhaal over franchise in de horeca en de groei van Vegan restaurants en delivery.

William Vlemmix, mede eigenaar van Vegan Heroes: “we moesten in het begin het één en ander finetunen, maar hebben nu alle processen goed onder de knie en draaien goede omzetten in onze vestiging in Eindhoven. Als eigenaar van de ICS groep is horeca een andere tak van sport, maar we zien zoveel kansen in de markt. Nederland is echt klaar voor vegan food en dat zien we in de resultaten. We hebben nu 3 jaar ervaring en zien groeiende vraag bij ondernemers om zich aan te sluiten bij ons concept en mee te profiteren van ons succes.”

Franchise begeleiden bij Vegan Heroes

Vegan Heroes is een veganistisch restaurant met een locatie in Eindhoven. 100% plantaardig en steeds groeiend in populariteit. Snel, lekker en betaalbaar. Met één vestiging in Eindhoven en delivery wil Vegan Heroes verder groeien met franchise. De FranchiseAdviseur heeft de formule verder uitgeschreven en ondersteunt nu middels fase II in de begeleiding van deze verdere groei.

Wat doet De FranchiseAdviseur voor Vegan Heroes?

Opdracht: ontwikkelen franchiseformule en begeleiding bij uitrol in Nederland.

We begeleiden de franchisegever bij de realisatie en opmaak van de vereiste documenten zoals contracten, handboek en strategische onderbouwing. Voeren acquisitiegesprekken met kandidaten en sluiten contracten met franchisenemers en toeleveranciers. Tevens begeleiden we het ontwikkelen van reclamemiddelen zoals folders en website. En we zitten franchisevergaderingen voor. We zijn sparringpartner van de directie. Het is een leuk en zeer intensief traject waarbij alle facetten van formule ontwikkeling meegenomen worden. Aanvullend zijn wij ook sparringpartner van de  directie voor projecten.

Franchisenemer bij Vegan Heroes worden?

Wil je franchisenemer worden bij deze unieke formule? Neem contact met ons op! Bel naar 085 019 6823 of stuur een mail naar naomi@franchiseadviseur.nl.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.