Ga naar hoofdinhoud

ActivLease

ActivLease: franchise-expert in leasing van personenauto’s

Met 45 jaar ervaring zetten gepassioneerde lease intermediairs zich in voor zelfstandige ondernemers. Ze regelen dat u als zelfstandige met 1 auto, tot mkb’er met 200 medewerkers voordelig mobiel kan zijn.

ActivLease ondersteunt ondernemers met scherpe deals. Door het brede netwerk aan dealers en leasemaatschappijen laten ze klanten profiteren van een groot inkoopvoordeel. De ambitie van ActivLease is lease intermediair die bij iedere zelfstandige en mkb-er bekend staat als de tussenpersoon die het onderscheid maakt en daadwerkelijk vertaalt naar een aantoonbaar voordeel. Daarbij communiceert ActivLease altijd snel en transparant.

Franchise

De Franchise Adviseur heeft de formule uitgewerkt en alle spelregels vastgelegd in het handboek en franchise contract. In fase I van de formule ontwikkeling zijn alle afspraken van de samenwerking vastgelegd. In fase II treedt Franchiseadviseur momenteel op als eerste aanspreekpunt van de formule en behartigde hiermee alle formule aspecten en aangelegenheden. Van de omgang met franchisenemers, het voeren van onderhandelingen, het bepalen van de nieuwe strategie, voorzitten van vergaderingen, werven van nieuwe franchisenemers tot het bedenken en uitvoeren van de communicatiestrategie.

Ben je enthousiast geworden van deze formule en wil je graag in contact worden gebracht met deze formule? Dan kun je vrijblijvend een mail sturen naar naomi@franchiseadviseur.nl of vul ons contactformulier in.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.