Ga naar hoofdinhoud

Aktie Notarissen

AKTIE Notarissen is uitgerold als formule van goedkope, betrouwbare notarissen met 8 vestigingen inclusief de eigen vestiging in Eindhoven. AKTIE Notarissen richt zich met name op de standaard akten in de categorieën Huis en Hypotheek en Familie en Personen en onderscheidt zich in de lage prijzen.

Franchisenemer worden

In de ogen van consumenten worden notariskantoren steeds vaker geassocieerd met hoge kosten voor alledaagse documenten. Een groeiende groep consumenten is daarom op zoek naar alternatieven voor deze ‘kostbare notariskantoren’. AKTIE Notarissen speelt hierop in door de mogelijkheden voor het aanbieden van betaalbare diensten te benutten. Klanten veranderen, en Aktie Notarissen past zich aan om aan hun behoeften te voldoen, met betaalbare en toegankelijke notariële diensten.

AKTIE Notarissen heeft vestigingen verspreid over heel Nederland, elk van hen zeer winstgevend. De kernactiviteit van het franchiseconcept van AKTIE Notarissen is het aanbieden van standaard akten tegen zeer betaalbare tarieven, met een ‘no-nonsense’ benadering. Betrouwbaarheid staat voorop, zonder onnodige franje.”

Franchise advies

De Franchise Adviseur heeft opgetreden als eerste aanspreekpunt van de formule en behartigde hiermee alle formule aspecten en aangelegenheden. Van de omgang met franchisenemers, het voeren van onderhandelingen, het bepalen van de nieuwe strategie, voorzitten van vergaderingen, werven van nieuwe franchisenemers tot het bedenken en uitvoeren van de communicatiestrategie.

Wil je meer weten over deze formule neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Je kan ons ook bellen op: 085-4011699

Facts & Figures

Branche

Startjaar

Type samenwerking

Aantal locaties

Entreegeld

Franchise fee

Benodigd eigenvermogen

Investering

Marketing fee

Inkoop

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.