Ga naar hoofdinhoud

Auto-Care

Schade-expert Auto-Care

In 1994 is Auto-Care gestart. Door contacten in Amerika werd het duidelijk dat het herstellen van o.a. hagel- en parkeerschade steeds geavanceerder werd en schade als uitdeuken ook hersteld kan worden zonder overspuiten! Uitdeuken zonder spuiten bespaart tijd en geld en de auto is weer als nieuw!

Franchisenemer of loondienst?

Hoe werkt het om franchisenemer te worden? Wanneer je aangeeft geïnteresseerd te zijn zullen we een gesprek hebben over wat jou motiveert om dit werk te doen. Sluit dit aan bij wat wij zoeken dan beginnen we met een “kennismakingstraining”. In deze training kunnen we vaststellen of het iets voor ons beide is. Kom je daar doorheen dan gaan we aan het echte werk beginnen. We trainen je op het gebied van uitdeuken in je vrije tijd, dus naast je huidige baan. Heb je genoeg uren getraind en de kennis voldoende onder de knie dan ga je met een ervaren Auto-Care specialist meelopen voor een bepaalde tijd om de kneepjes echt meester te worden. Daarna ga je in het afgesproken gebied aan het werk. Wij helpen je door middel van training, reclame en actieve werving aan klanten.

Zelfstandig

Omtrent de investering om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan hebben wij verschillende regelingen waarbij het uitgangspunt is dat er eerst succes geboekt moet worden voor we iets in rekening brengen. Dit is voor de franchisenemer de garantie om met ons in zee te gaan.

Franchise ondersteuning

Franchiseadviseur begeleidt het toetredingsproces. Vind je het vak interessant maar wil je (nog) geen franchisenemer worden dan bieden we ook de mogelijkheid voor een dienstverband wat doorloopt of op termijn omgezet kan worden in een franchiseovereenkomst. De leerweg blijft in beide gevallen hetzelfde. Natuurlijk verlangen wij ook het een en ander van onze vertegenwoordigers op het gebied van vakkennis en presentatie.

Wil je meer weten over deze formule of de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Maak dan gebruik van ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met je op. Je kan ons ook bellen op 085-4011699

Facts & Figures

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

Type samenwerking

Aantal locaties

Entreegeld

Franchise fee

Benodigd eigenvermogen

Investering

Marketing fee

Inkoop

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.