Ga naar hoofdinhoud

Baker’s Dough

Franchiseformule Baker’s Dough is een uniek en smaakvol concept, waarmee in 2017 is gestart: koekjesdeeg met heerlijke toppings als zoete verwennerij. Eventueel in combinatie met een bolletje ijs en vers fruit.

Het concept is een succes. Tot voor kort was het  eigen koekjesdeeg alleen te verkrijgen in Rotterdam. Gezien de vele Cookie-Dough fans is het de hoogste tijd dat het koekjesdeeg van Baker’s Dough door heel Nederland verkrijgbaar wordt.

De franchiseformule van Baker’s Dough kent drie varianten:

  • Franchise winkel (take away met kleine zitgelegenheid) op een high traffic locatie.
  • Shop in shop winkel vanuit bijvoorbeeld in een woonboulevard of grootwinkelbedrijven, kledingzaak of evenementenbedrijf.
  • ‘Balie’ winkel. Dit zijn enkele meters met Cookie Dough producten. Bijvoorbeeld in een ijssalon of een toetjesbuffet in een restaurant.
Baker's Dough
Baker's Dough
Baker's Dough FranchiseAdviseur
Baker's Dough FranchiseAdviseur
Baker's Dough FranchiseAdviseur
Baker's Dough FranchiseAdviseur
Baker's DoughBaker's Dough FranchiseAdviseurBaker's Dough FranchiseAdviseurBaker's Dough FranchiseAdviseurBaker's Dough FranchiseAdviseur

Facts & Figures

Branche

Startjaar

Type samenwerking

Aantal locaties

Entreegeld

Franchise fee

Benodigd eigen vermogen

Investering

Marketing fee

Inkoop

Delen op social media

Dough je mee?

Dus dough met ons mee? Wij zijn op zoek naar enthousiaste ondernemers voor één van onze samenwerkingsvormen. Bel voor meer informatie naar 085-4011699 of vul onderstaand contactformulier in. Wij vertellen je graag alles over de (franchise)mogelijkheden.

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.