Ga naar hoofdinhoud

Belisol

Ondernemer worden? Belisol zoekt franchisenemers in de regio Nijmegen en Maastricht

Al 40 jaar lang is Belisol een gerenommeerde speler in de kozijnen branche, een sector waarin zij met veel passie voor het product, service en kwaliteit een belangrijke rol spelen. De van origine Belgische onderneming bestaat sinds 1977 en is daarmee één van de oudste kozijnen en deuren specialisten van Nederland, België en Frankrijk. Het uitgebreide assortiment kozijnen en deuren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, gemaakt van kunststof, hout of aluminium. Belisol is een franchiseorganisatie met meer dan 80 vestigingen.

VAKMANSCHAP OP MAAT

Alles wat Belisol levert is maatwerk wat bestaat uit een sterk stuk vakmanschap. Met 40 jaar kennis en ervaring ben je daarvoor bij Belisol aan het juiste adres. Tel daarbij op, de in de markt unieke, 20 jaar garantie op een groot deel van onze kozijnen en deuren, dan weet je zeker dat je bij Belisol waar krijgt voor je geld. Niet voor niets kiezen iedere dag meer dan 150 gezinnen voor Belisol.

WORD FRANCHISENEMER BIJ BELISOL

Waar voor je geld, dat kunnen de (nieuwe) franchisenemers van Belisol verwachten. De succesvolle formule is gebaseerd op 40 jaar kennis en ervaring, die zij graag met jullie willen delen. Met Belisol franchise krijg je de kans om mee te groeien met en deel uit te maken van één van de grootste en meest toonaangevende kozijnen en deuren specialisten van Nederland, België en Frankrijk.

  • Hoge naamsbekendheid en sterk imago
  • 40 jaar vakmanschap, kennis en ervaring
  • De zekerheid van hoogkwalitatief samengesteld product assortiment
  • Geoptimaliseerde backend processen
  • IJzersterke marketing campagnes op landelijk en regionaal niveau
  • Interne opleiding en training capaciteiten
  • Relatief lage investering met goede rendementsmogelijkheden

Volg BELISOL ook via YouTube.

Facts & Figures

Branche

Retail

Startjaar

Type samenwerking

Aantal locaties

Entreegeld

Franchise fee

Benodigd eigenvermogen

Investering

Marketing fee

Inkoop

Delen op social media

DE PRESTATIES VAN BELISOL FRANCHISENEMERS:

  • 90% van de franchiseondernemingen haalt haar doelstellingen
  • 70% van de gestarte franchise ondernemingen zijn momenteel nog steeds actief
  • 20% heeft reeds een extra vestiging geopend

Belisol is op zoek naar serieuze ondernemende kandidaten die graag mee willen werken aan het uitbouwen van deze succesvolle formule. Ben jij de geschikte kandidaat die zij zoeken? Neem dan direct contact op met franchiseadviseur Patrick Beckers via telefoonnummer 085 401 1699 of via het onderstaande contactformulier. Patrick begeleidt franchisegever Belisol met de werving en selectie voor nieuwe franchisenemers in de regio Nijmegen en Maastricht.

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.