Skip to content

Bounce Valley

Bounce Valley

Bounce Valley is een initiatief van vier ondernemers met veel ervaring op velerlei gebied, maar met de focus op vrijetijdsconcepten. Gezamenlijk en individueel runnen zij verschillende binnenrecreatie concepten voor kinderen in Nederland en Duitsland.

De initiatiefnemers begonnen 10 jaar geleden hun avontuur in de vrijetijdssector met de opening van een binnenspeeltuin op verschillende locaties.

Passie voor leisure-concepten zit diepgeworteld en daarom worden de trends in de markt nauwlettend gevolgd. De opkomst van de trampolineparken enkele jaren geleden bleef niet onopgemerkt. Zodoende werd het eerste trampolinepark geopend in de zomer van 2019 in Apeldoorn onder de naam Streetjump, vergelijkbaar aan concepten als JumpXL en Jumpsquare.

Vol goede moed en met veel passie zorgen wij ervoor dat mensen in heel Nederland samenkomen en in beweging komen door het aanbieden van fun-elementen in een verrassende, veilige en uitdagende omgeving!

Franchise mogelijkheden

Altijd al willen ondernemen? Bounce Valley is op zoek naar creatieve en gemotiveerde franchisenemers! Hier vind je meer informatie over franchisen met Bounce Valley.

Bounce Valley is ambitieus. Zij willen met een nieuw concept de Nederlandse leisuremarkt te veroveren. Het concept onderscheidt zich door innovatieve, surrealistische luchtkussenparken bestemd voor een brede doelgroep. Omdat je samen sneller groeit, willen zij graag verder  groeien met eigen locaties maar ook via franchising met ondernemers die lokaal goed ingeburgerd zijn en teamspirit hebben.

Een succesvolle franchiseorganisatie onderscheidt zich doordat er een sterke basis is waarop kan worden vertrouwd en je kunt varen op expertise en ondersteuning vanuit de organisatie. Om deze belofte waar te maken werken zij intensief samen met ons De FranchiseAdviseur, wij ondersteunen bij de formuleontwikkeling en dragen bij aan een succesvolle franchiseformule.

Bounce Valley is een jonge franchiseorganisatie, die door passie voor avontuurlijk, innovatief en buitenzinnig speelplezier wordt gedreven. Deze passie zoeken zij terug in de franchisenemers. Ook ben jij een zelfstandig ondernemer en draag jij verantwoordelijkheid voor de resultaten van jouw vestiging. Oog voor kwaliteit van producten, goede service & veiligheid, ordelijke administratie, en effectieve communicatie maakt jou een Bounce Valley franchisenemer. Betrokkenheid en de gasten verrassen is het gezamenlijke doel!

Waar wil Bounce Valley zich vestigen?

Bounce Valley heeft zich ten doel gesteld om landelijk te groeien en in iedere provincie minimaal één vestiging te openen. Een nieuwe vestiging opent idealiter in één van de top 30 steden in Nederland met +/- 150.000 inwoners.

Zij zoeken locaties met een oppervlakte van ongeveer 1.500m² met ruime parkeergelegenheid en een minimale vrije hoogte van 6,5 meter. De mogelijkheid voor het bouwen van een tussenverdieping is een pré. De franchisenemer wordt geacht een groot deel van de aanvangsinvestering in de onderneming uit eigen middelen te kunnen betalen. Uiteraard zal Bounce Valley waar mogelijk ook (financieel) bijstaan. Ze werken landelijk samen met makelaars die ons helpen bij het zoeken naar  geschikte panden en locaties. Uiteraard maken zij graag gebruik van de lokale kennis van de franchisenemer, die idealiter ook al een geschikt pand op het oog heeft.

Uiteraard stopt dee ondersteuning van Bounce Valley als franchisegever niet op het moment dat de vestiging haar deuren opent. Vanaf dat punt begint de echte samenwerking  op gebied van inkoop, productontwikkeling, marketing, trainingen en bedrijfsbegeleiding.

Neem contact op

Ben jij de ondernemer die wij zoeken? Graag brengen wij jou in contact met deze mooie franchiseformule. Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact met ons op via telefoonnummer 085 401 1699 of via e-mail naomi@franchiseadviseur.nl.

Facts & Figures

Branche

Food & Horeca

Startjaar

Type samenwerking

Franchise

Aantal locaties

10

Investering

Op aanvraag

Entreegeld

Op aanvraag

Franchise fee

Op aanvraag

Marketing fee

Op aanvraag

Inkoopverplichting

Op aanvraag

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.