Ga naar hoofdinhoud

Brazuca Coffee

Hoog kwalitatieve bonen uit Brazilië worden door Tiago Gawlinski, de man achter Brazuca Coffee, zelf gebrand. Naast heerlijke koffie hebben ze ook versgeperste sappen, Acai bowls en andere typische Braziliaanse gerechten op de kaart staan.

Brazuca Braziliaanse Ondernemer van het Jaar

Op de Braziliaanse MKB beurs in Amsterdam ontving Tiago in 2019 de award voor “beste Braziliaanse ondernemer in Nederland” met Brazuca coffee. Met zijn mooie verhaal over hoe hij vol passie Brazuca is begonnen, veroverde hij vele stemmen.

Het verhaal van Brazuca Coffee begon toen Tiago Gawlinski, geboren en getogen in Brazilië, in 1990 in Nederland aankwam. Hij miste de Braziliaanse manier van leven. Na vele jaren in verschillende horecabbedrijven te hebben gewerkt, ontstond het idee om een plek te creëren met een warme en ongedwongen Braziliaanse vibe, waar genoten kan worden van typische drankjes en hapjes.

Brazuca Coffee draait om de Braziliaanse levensstijl: een moment van je dag nemen om achterover te leunen, te relaxen en van een goed kop koffie te genieten.

En dat doe je door koffie te branden in het bijzijn van de klanten. Hiermee ontstond een nieuw soort van interactie met de klanten en was Brazuca Coffe geboren.

Op zoek naar franchisenemers

Deze mooie franchiseformule heeft op dit moment 3 franchisevestigingen.  Amsterdam en één in Rotterdam en natuurlijk is er een vestiging in Brazilië. Op dit moment is Brazuca Coffee nog steeds nog steeds opzoek naar geschikte franchisekandidaten. Deze kandidaat franchisenemers moeten dezelfde passie hebben voor koffie en deze willen uitdragen. Daarnaast moeten zij gastvrij en ondernemend zijn.

Brazuca Coffee
Brazuca Coffee
Brazuca Coffee
Brazuca Coffee
Brazuca Coffee
Brazuca Coffee
Brazuca CoffeeBrazuca CoffeeBrazuca CoffeeBrazuca CoffeeBrazuca Coffee

Facts & Figures

Branche

Startjaar

Type samenwerking

Aantal locaties

Entreegeld

Franchise fee

Benodigd eigen vermogen

Investering

Marketing fee

Inkoop

Delen op social media

Meer informatie

Wil je meer weten over deze formule? Neem dan contact met ons op via 085 – 401 1699 of via het onderstaande contactformulier.

Franchiseadviseur ondersteunt Brazuca Coffee in het wervingsproces. Wij brengen je graag met hen in contact.

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.