Ga naar hoofdinhoud

Brazuca Coffee

Hoog kwalitatieve bonen uit Brazilië worden door Tiago Gawlinski, de man achter Brazuca Coffee, zelf gebrand. Naast heerlijke koffie hebben ze ook versgeperste sappen, Acai bowls en andere typische Braziliaanse gerechten op de kaart staan.

Brazuca Braziliaanse Ondernemer van het Jaar

Op de Braziliaanse MKB beurs in Amsterdam ontving Tiago in 2019 de award voor “beste Braziliaanse ondernemer in Nederland” met Brazuca coffee. Met zijn mooie verhaal over hoe hij vol passie Brazuca is begonnen, veroverde hij vele stemmen.

Op zoek naar franchisenemers

Deze mooie franchiseformule heeft op dit moment 3 franchisevestigingen.  Amsterdam en één in Rotterdam en natuurlijk is er een vestiging in Brazilië. Op dit moment is Brazuca Coffee nog steeds nog steeds opzoek naar geschikte franchisekandidaten. Deze kandidaat franchisenemers moeten dezelfde passie hebben voor koffie en deze willen uitdragen. Daarnaast moeten zij gastvrij en ondernemend zijn.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze formule? Neem dan contact met ons op via 085 – 401 1699 of mail naar naomi@franchiseadviseur.nl  Franchiseadviseur ondersteunt Brazuca Coffee in het wervingsproces. Wij brengen je graag met hen in contact.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.