Ga naar hoofdinhoud

De Woonspecialist

Franchisenemer worden bij Dé Woonspecialist

Van de vloer tot aan het plafond, Dé Woonspecialist staat voor vakwerk van A tot Z.  Dé Woonspecialist heeft mooie en praktische oplossingen en zij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die met zorg zijn uitgekozen. De missie van deze franchiseformule is om van ieder huis een sfeervol thuis te maken.

Dé Woonspecialist is altijd op zoek naar nieuwe franchisenemers. Deze nieuwe Woonspecialisten hebben de volgende kenmerken:

Je hebt je sporen verdiend in de woninginrichtingswereld. Klanten kennen jou al jaren als “Woninginrichter Willem Willemsen uit Willemstad”. Herken jij jezelf hierin? Dan is deze franchiseformule dé keuze voor jou!

Franchiseformule Dé Woonspecialist

Uniek marketing pakket voor franchisenemers

Je maakt deel uit van een sterk netwerk met ruim 50 dealers terwijl je je eigen naam en historie hoog in het vaandel houdt. Jij bent immers de “local hero”. Je kunt bij Dé Woonspecialist putten uit een geselecteerd assortiment vloeren, traprenovatie, raamdecoratie en gordijnen. We bieden je een uniek, op jouw situatie afgestemd marketing pakket.

De Woonspecialist slider 1
De Woonspecialist slider 1
De Woonspecialist slider 2
De Woonspecialist slider 3
De Woonspecialist slider 4
De Woonspecialist slider 1De Woonspecialist slider 2De Woonspecialist slider 3De Woonspecialist slider 4

Facts & Figures

Branche

Retail

Startjaar

Type samenwerking

Aantal locaties

Entreegeld

Franchise fee

Benodigd eigen vermogen

Investering

Marketing fee

Inkoop

Delen via social media

Franchise informatie

Geïnteresseerd in een vertrouwelijk gesprek met deze franchiseformule? FranchiseAdviseur heeft de franchiseovereenkomst opgesteld voor deze formule volgens de laatste richtlijnen. Voor meer informatie over franchise kun je contact opnemen met ons via het onderstaande contactformulier of bel ons 085 – 401 1699

Wij brengen je graag in contact met deze succesvolle franchise formule.

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.