Ga naar hoofdinhoud

Freerun University

Franchise Freerun University

Er was eens een enthousiaste Freerun vriendengroep met een missie: wereldwijd mensen inspireren met hun grote passie: Freerunning. Dit enthousiasme heeft zich nu ontwikkeld tot het bedrijf van vandaag de dag. De Freerun University.

Franchise contract en franchise handboek

Freerunnen kun je leren bij de franchiseformule “Freerun University” door trainingen te volgen. Bij Freerun University train je onder professionele begeleiding en leer je de fijne kneepjes van deze sport. Van klimmen over muurtjes, naar salto’s op de schuimblokken tot de spectaculairste sprongen in de stad. Freerunnen is enorm populair en vanwege de groeiplannen is gekozen om met franchise te expanderen. De franchiseadviseur heeft het fundament voor groei geleverd door contracten en spelregels vast te leggen in het franchisehandboek.

Freerun Franchisenemers

Wil jij je graag aansluiten bij deze hechte club? Freerun University zoekt franchisenemers. Als franchisenemer van deze formule moet freerunnen in je bloed zitten of je moet er affiniteit mee hebben. Of heb jij al een eigen freerunhal en ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op: 085 – 401 1699. Wij geven je graag meer informatie.

Franchiseformule Freerun University

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.