Ga naar hoofdinhoud

HKB

Adviesbureau HKB

HKB levert praktische en bedrijfskundige begeleiding aan MKB ondernemers. De focus ligt op resultaatverbetering en professionalisering van de bedrijfsvoering van het MKB. Zij ondersteunen ondernemers die keuzes gaan maken en hier deskundige ondersteuning bij willen. Samen succesvoller zijn, kansen zien, plezier hebben, bereikbaar zijn en tastbaar waarde toevoegen aan haar klanten dat zijn de kernwaarden waar HKB voor staat!

Franchise

HKB is in 2014 opgericht door Rob Bierens en is met haar hoofdkantoor gevestigd in Veldhoven. Daarnaast heeft HKB nog 6 vestigingen in de regio en zoekt naar verdere uitbreiding. Vanuit het hoofdkantoor worden de franchisenemers ondersteund door een vast team van (junior)bedrijfsadviseurs, een marketingspecialist, een Office Manager en administratieve ondersteuning om de formule van HKB Franchise zo goed mogelijk neer te zetten. Veel ondernemers zijn goed in het ondernemen zelf, maar het ontbreekt hen vaak aan kennis, ervaring en tijd van én voor sommige ‘randzaken’. Daar waar bij grotere bedrijven “randzaken” worden opgepakt door een hoofdkantoor, missen veel MKB ondernemers deze ondersteuning. En hier kan HKB bij helpen!

De opstart van je eigen adviespraktijk

Volg HKB Advies ook op YouTube

Enthousiast?

Ben jij die enthousiaste adviseur die HKB nog succesvoller gaat maken en de HKB Franchise laat groeien? HKB heeft jou als franchisenemer veel te bieden. Denk aan marketingondersteuning, trainingen, acquisitie en adviesprogramma’s. Wil je meer informatie? Wij brengen franchisenemers en -gevers graag met elkaar in contact. Vul ons contactformulier in of mail naar naomi@franchiseadviseur.nl . Wij nemen dan contact met je op.

Facts & Figures

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

Type samenwerking

Aantal locaties

Entreegeld

Franchise fee

Benodigd eigenvermogen

Investering

Marketing fee

Inkoop

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.