Ga naar hoofdinhoud

Maatje

Maatje voor de Zorg

Maatje maken we samen. Maatje voor de Zorg is een innovatief en uniek franchiseconcept waarmee in 2020 is gestart: een full-service-zorgorganisatie die zorg en hulp weer toegankelijk maakt voor ouderen die langer thuis willen blijven wonen en hun naasten willen ontzorgen. Dat gunnen we heel Nederland. Zorg je mee?

Innovatief platform voor ondernemende Maatjes

Maatje voor de Zorg ondersteunt de ondernemende Maatjes met een innovatieve, kant-en-klare cloudomgeving die direct is gekoppeld aan een administratie-, opdrachten- en urensysteem. Meer dan een apparaat met internettoegang heb je hiervoor niet nodig. De mensen achter Maatje voor de Zorg begeleiden en coachen je actief bij het opstarten van jouw leven als ondernemer, zodat jij je kan concentreren op waar je goed in bent: het leveren van goede zorg. Zo maken zij het je makkelijk om een vliegende start te maken als zelfstandig ondernemer.

Vliegende start op maat

Maar er is meer! Maatje voor de Zorg helpt je met trainingen en brengen je uiteraard in contact met potentiële cliënten. Zij doen er alles aan om het werk zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw wensen. Zo zorgen ze niet alleen voor de ouderen, maar ook voor jou. Heb jij hart voor mensen, ben jij bekend met de sector Zorg en Welzijn en heb je de juiste diploma’s en registraties? Ben je ondernemend, gedreven en ambitieus? Begrijp je hoe belangrijk vertrouwen is en is open en duidelijke communicatie voor jou een no-brainer? Ben je minimaal 20 uur beschikbaar? Dan is Maatje voor de Zorg dé formule om jouw zelfstandig ondernemerschap te starten.

Zelf doen staat centraal

Nederland vergrijst. Bijna de helft van de acht miljoen Nederlandse huishoudens behoort tot de 55-plushuishoudens. De tijd van de verzorgingshuizen ligt ver achter ons. Alleen mensen met een heel zware zorgvraag kunnen nog terecht in een verpleegtehuis. Vandaag de dag staat zelf doen centraal. Kun je iets niet, dan wordt er gekeken naar wat mantelzorgers voor je kunnen betekenen. De reguliere thuiszorg wordt steeds verder uitgekleed. Niet iedereen wil of kan op kinderen en andere mantelzorgers steunen. Wij geloven dat er een mooie toekomst is weggelegd voor kwalitatief hoogwaardige zorg die wordt geleverd door professionals die zorg als hun persoonlijke missie zien. Doe je mee?

Zorg je mee?

Lijkt het je interessant om je als Maatje aan te sluiten bij deze formule? Neem dan nu de eerste stap voor een toekomst als franchiseondernemer. Neem direct contact op om een afspraak te maken. Bel ons op 085- 401 1699 of mail naar naomi@franchiseadviseur.nl

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.