Ga naar hoofdinhoud

KUITEN ALS KANONSKOGELS

MOSS. Last Mile Heroes is een mooie franchiseformule die zorgt voor duurzame pakketbezorging.

MOSS. Last Mile Heroes is een mooie franchiseformule die zorgt voor duurzame pakketbezorging. Om verder uit te breiden en hun dienstverlening zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen, zoeken zij altijd de samenwerking op met bestaande partijen. Fietskoeriers met kuiten als kanonskogels staan te trappelen om alle pakketjes, post en medicijnen veilig, verantwoord en voordelig te vervoeren. Zes dagen per week. Op de fiets. Weer of geen weer. De fietskoeriers kennen elke straat, singel en steeg en weten zij alle bedrijven, winkels, klanten of verzendpunten blindelings te vinden. Bij wijze van spreken natuurlijk, want met alle pakketjes, post en medicijnen nemen we geen enkel risico!

Franchise kansen

MOSS is op zoek naar serieuze ondernemende kandidaten die graag mee willen werken aan het uitbouwen van deze succesvolle formule. Ben jij de geschikte kandidaat die zij zoeken? Neem dan direct contact op met ons via het onderstaande contactformulier of bel ons  085 401 1699. Bart van der Schoot begeleidt franchisegever Moss met de werving en selectie voor nieuwe franchisenemers.

Facts & Figures

Branche

Zakelijke dienstverlening

Startjaar

2021

Type samenwerking

Franchise

Aantal locaties

7

Entreegeld

€10.000,00

Franchise fee

12%

Benodigd eigenvermogen

Investering

Marketing fee

Inkoop

Delen op social media

Formule contactformulier

Naam(Vereist)
Adres
Blijf op de hoogte met de FranchiseAdviseur Nieuwsbrief!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.