Ga naar hoofdinhoud

PIDZ.

Franchise in de zorg: PIDZ met zorg verbonden

De Nederlandse samenleving is aan vergrijzing onderhevig. In 2025 wordt er een personeelstekort in de zorgsector verwacht van zo’n 450.000 zorgmedewerkers. Een enorme uitdaging voor onze maatschappij. PIDZ ziet het dan ook als haar missie om aan de oplossing hiervan een belangrijke bijdrage te leveren.

Vraag en aanbod op unieke manier samenbrengen

PIDZ is gespecialiseerd in de bemiddeling tussen ZZP-ers en opdrachtgevers in de zorg. PIDZ werkt met een volledig geautomatiseerd uniek online softwareprogramma, waarmee met een paar muisklikken ZZP-ers kunnen worden gezocht en een opdracht/overeenkomst tussen de ZZP-er en opdrachtgever kan worden gesloten. PIDZ werkt zorgsectorbreed: zowel binnen zorgorganisaties in de zorg- en welzijn sector als binnen de PGB- en particuliere zorg/begeleiding. Ze hebben franchisevestigingen door heel Nederland.

 

Voorzitter van het franchisebestuur

Franchiseadviseur bnij d estart gewerkt een de bouw van het franchiseconcept met vervaardiging van het franchise handboek en franchisecontract en later als voorzitter van het franchisebestuur gewerkt een de professionalisering van de samenwerking met franchisegever. Wilt u meer weten over deze franchiseformule in de zorg of over de dienstverlening van De FranchiseAdviseur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of reageer via de mail naar naomi@franchiseadviseur.nl

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.