Ga naar hoofdinhoud

Shabu Shabu en Shabu ToGo

Franchise Shabu  Shabu en Shabu ToGo

Restaurant Shabu Shabu ontwikkelde in samenwerking met De FranchiseAdviseur de franchiseformule voor Shabu ToGo.

Restaurant Shabu Shabu

Het idee voor restaurant Shabu Shabu is tien jaar geleden ontstaan. Het idee ontstond door een jonge entrepreneur die inspiratie kreeg om met traditionele Japanse recepten te werken en met succes aan te passen aan de westerse smaak. “Shabu Shabu” werkt enkel met verse producten. Zodoende kunnen zij een onberispelijke kwaliteit en smaak te bieden aan hun gasten. Het doel van Shabu Shabu is om de gasten te verrassen met heerlijke smaken en hen een echte ‘Japanese dining experience’ mee te geven. Zij zijn bereid om hun verse producten, positieve indruk en de boodschap van gezonder leven aan zoveel mogelijk mensen over te brengen.”

Franchise advies

De FranchiseAdviseur heeft Shabu begeleid bij de opmaak van de documenten. Denk hierbij aan het handboek, contracten, spelregels en bij het bewerkstelligen van de juiste groeistrategie. Dus de gehele ontwikkeling en professionalisering van de franchiseformule.

Mocht u meer informatie willen ontvangen over het starten van een franchise in de horeca, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met ons via telefoonnummer 085 – 401 1699 of laat een bericht achter via ons contactformulier.

Ons advies biedt vrijheid en focus tegelijk.

Met commitment en een vooruitziende blik willen we waardevol voor je zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Illustratie van een ijsvogel

Kies voor kennis.

Van veranderende wetten tot inspirerende verhalen: we houden je op de hoogte van alles wat er in de franchisewereld speelt. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.